Csilla Masszázsa

Köszöntelek adatlapomon! 120 DD természetes mellek! Köszönöm, hogy itt vagy!

A hétköznapi feltöltődést is megérdemled. Esténként nálam lazíthatsz egy fárasztó nap után!

HÉTVÉGENTE EGÉSZ NAP TUDSZ LAZULNI A KEZEIM KÖZT.

KORAI, Hétköznap reggeli 5.30-as érkezésre is van lehetőség előző esti egyeztetéssel.

INDÍTSD JÓL, VELEM A NAPOD! :)

KÉZI levezetéses autentikus lingam masszázs. Hosszan tartó kényeztetés!

HÉTKÖZNAPOKON IS egy jó masszázs csodákra képes! Hívj bátran!

Cirógatás és/vagy erősebb masszázs?

A nagy keresletre tekintettel… minden 90 perces programnál Te is megmasszírozhatsz, ha szeretnél…

Mmm, ahogy az olajtól csúszós kezed végigsimogatja az izgató melleimet… az extra jó fenekemet… A masszázson kívül pozitív, vidám személyiséggel várlak.

Maximális odafigyelés, türelem, és minőség amit kapsz a kényeztetés mellé, ha megajándékozod Magad Velem! DISZKRÉCIÓ MAXIMÁLISAN ADOTT ÉS ELVÁRT!

Negyvenes, érzékien telt hölgy kényeztető test, arc, fej, talp/ lingam masszázsa 30, 60, 90 percben. Itt Te vagy a fontos, a Te kényeztetésed van középpontban! Gyere, ÉLVEZD A KEZEM! POPSIKÉNYEZTETÉS ÉS EGYÉB FINOMSÁGOK!

Husis combok, markolnivaló fenék és has, nagy, finom, puha mellek, kedvesség, gyengéd érintés! TELEFONSZEX.

MASSZÁZSÁGYON dolgozom, KÉPZETT MASSZŐR VAGYOK! Aromaterápiával emelem az együttlét minőségét. Az alap szolgáltatás jelenleg cirógatós, simogatós, relax masszázs, ha erősebb kézre vágysz, jelezd nyugodtan.

A lelked Nálam ugyanolyan fontos, mint a tested! Ha csicsergést szeretnél megkapod, ha elcsendesednél, csak szólnod kell, ha kiöntenéd a lelked, megteheted!

ÁPOLTSÁG ÉS TELJES DISZKRÉCIÓ! Érkezéskor kötelező kézfertőtlenítés és tusolás. Kérlek, köhögősen, náthásan ne keress. Gyógyulás után szeretettel várlak!

Ha ki szeretnél lépni a mindennapok taposómalmából hosszabb, rövidebb időre, gyere! HA GYENGÉDSÉGET KERESEL, ENGEM KERESEL!

Rejtett számot nem veszek fel. A TELEFONT ÉN KEZELEM, HA NEM ÉRSZ EL, kérlek PRÓBÁLKOZZ ÚJRA! BEJELENTKEZNI A MEGVÁLTOZOTT ELÉRHETŐSÉGRE TEKINTETTEL AKÁR 1 NAPPAL ELŐBB IS ÉRDEMES, érkezés előtt egy órával rá kell erősítened HÍVÁSSAL! Kérlek vedd figyelembe. Ha közbejön valami, kérlek jelezd! Tiszteljük egymás idejét!

Szeretettel várlak! — Csilla

Csilla Masszázsa Női masszázs +36 20 592 5585 fénykép 1
Csilla Masszázsa Női masszázs +36 20 592 5585 fénykép 2
Csilla Masszázsa Női masszázs +36 20 592 5585 fénykép 3